Din utländska behandling börjar här

Vi organiserar hela behandlingsprocessen från det att vi förbereder en relevant behandlingsplan till uppföljningshjälp efter din hemkomst.

Våra tjänster inkluderar:

Services

IVF

In vitro-fertilisering (IVF), eller provrörsbefruktning hänvisar till den process där en kvinnans ägg befruktas med manliga spermier i ett laboratorium för att producera embryon utanför hennes kropp.

IVF är ett alternativ för många par som kämpar med att bli gravida den naturliga vägen, och är för närvarande ett av de vanligaste behandlingar som vi arrangerar. Tack vare våra partners uppnår vi de bästa resultaten.

Hälsokontroll

En medicinsk hälsokontroll innebär en grundlig undersökning av din hälsa som görs i förebyggande syfte. I kombination med en resa kan din hälsokontroll bli en underbar upplevelse. Vi ordnar en fullständig läkarundersökning för dig på det bästa sjukhuset i just det land du vill utforska.

Tandvård

Vi vet hur viktig högkvalitativ tandvård är. Och vår fasta övertygelse är att det ska vara tillgängligt för alla. Tack vare våra partners gör vi båda delarna till verklighet.
Läs mer för att se hur.

På förfrågan

Hittade du inte det du letade efter ovan?
Inga problem! Kontakta oss med din förfrågan och vi återkommer.